Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Dokumentumfilm készül Michael Jackson-ról

 Idén 25 éve, hogy a pop királya kiadta Bad című albumát és ez alkalomból Spike Lee dokumentumfilmet forgat az énekesről, melyben soha nem látott felvételek is helyet kapnak. 

 

  Dokumentumfilm készül Michael Jacksonról

 

Michael Jackson nagysikerű Bad című albuma ebben az évben ünnepli 25. évfordulóját és ez alkalomból döntött Spike Lee, amerikai filmrendező a dokumentumfilm elkészítése mellett. Az 55 éves rendező állítólag már az utómunkálatokat végzi a filmen, ami az 1987-es albumról és az azt követő világkörüli turnéról fog szólni.

 

 

 

 

   

 

 

 

 

„Nem csak hatalmas Michael Jackson rajongó vagyok, hanem ennél sokkal több, és miután volt esélyem személyesen is megismerni és dolgozni vele, mélységesen törődöm a legendájával. Ezzel a projekttel képes voltam feltárni, hogy mi tette olyan hatalmassá, fontossá ezt az évet és napvilágra hoztam olyan lenyűgöző történeteket és kisfilmeket az albumot körülvevő munkálatokról, a turnéról amiket még soha sem láthatott a nagyközönség. Nagyon jó humora volt és vicces is volt. Tehát látni fogják majd az emberibb oldalát és így jobban megismerhetik.” - mondta Spike.

 

 

 

 

Nem mellesleg Lee rendezte a 2009-es This Is It című dalhoz készült klipet is, melyben rengeteg azelőtt még soha nem látott felvétel és emlékezetes pillanat is látható és egy interjú során elárulta, hogy teljes hozzáférése van a három évvel ezelőtt elhunyt énekes archívumához, így a filmben nem lesz hiányunk a Jackson által készített kulisszák mögötti videókból. Hatvan demó készült az albumhoz, de csak tizenegy kapott rajta helyet, tehát felmerül a kérdés: megjelentetik a még nem hallott dalokat?

 

   

Lee negyven interjút készített többek között Michael bizalmasaival, koreográfusaival, zenészeivel és rajtuk kívül még sok más együttműködővel, mint például Sheryl Crowval, aki háttérénekesként vett részt a turnén. A mai nagy sztárokat sem hagyta ki, így Kanye West, Mariah Carey L.A. Reid és Cee Lo Green is szóhoz jut majd.

 

 

Forrás: starity.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Recommendations: how to promote your michaeljjackson.eoldal.hu

(LatonyaVaf, 2018.03.26 08:07)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve any antibot CAPTCHA's.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

скачать fifa 15 update 8

(garneulog, 2018.03.25 19:52)

Ааааааа!Быстрей бы!Не могу дождаться

---
Я считаю, что Вы не правы. Я уверен. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, поговорим. fifa 15 скачать exe, скачать fifa 15 для слабых пк а также <a href=http://15fifa.ru/>фифа официальный сайт</a> fifa 15 season 16 17 скачать торрент

где скачать fifa 15

(garneulog, 2018.03.24 19:17)

В этом что-то есть. Понятно, спасибо за помощь в этом вопросе.

---
Я думаю, что Вы не правы. Я уверен. Давайте обсудим. fifa 15 iso скачать, скачать fifa 15 на андроид много денег или <a href=http://15fifa.ru/>fifarus</a> fifa 15 moddingway 7.0 0 скачать торрент

fifa 15 скачать последние составы

(tafePl, 2018.02.01 04:32)

Замечательное сообщение

---
Вы допускаете ошибку. Предлагаю это обсудить. Пишите мне в PM, пообщаемся. скачать полную игру fifa 15, 3dm v2 fifa 15 скачать или <a href=http://15fifa.ru/>фифа ру</a> скачать fifa 15 на psp

XEvil + XRumer download

(Masharunny, 2017.12.12 21:21)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any antibot captcha.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"