Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Justin Bieber Michael Jackonnal akar duettezni

 Minden Justin Bieber-rajongó jól tudja, hogy kedvencük kiskora óta nagyon tiszteli a pop királyát, Michael Jacksont. Bieber most megvásárolta Michael Jackson egyik halála előtt felvett dalát.

justin-bieber-michael-jacksonnal-duettezik-08160626.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Justin Bieber kiskora óta imádja és bálványozza a pop királyát, Michael Jacksont. Mikor énekesi pályára lépett, minden álma egy közös duett volt idoljával, ám erre Michael hirtelen eltávozása miatt már nem volt lehetősége. Legalábbis így hitte. Viszont most, évekkel később teljesülhetett a kívánsága, ugyanis megvásárolta példaképe egy, még a halála előtt felvett dalát, a Slave to the Rhythm című szerzeményt.

 

 

 

A szám Rodney Jerkins tulajdonában volt, ugyanis ő volt Michael producere, halála előtt. Amikor Jerkins először látta Bieber egyik fellépését, odament hozzá, majd a következőket mondta: „Tudod, közel álltam Michaelhöz és szerintem büszke lenne rád.” A találkozás után Rodney olyan Bieber-daloknak lett producere és társírója, mint a népszerű As Long as You Love Me című sláger, és a Die In Your Arms.

Amikor a kanadai tinisztár meghallotta Michael egyik még ki nem adott dalát, gondolkodás nélkül megvásárolta és felénekelte egy részét, így duettet eredményezve kedvencével.


 

Forrás: starity.hu

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.