Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Ki lesz Michael Jackson az életrajzi filmben?

 Michael Jackson életének megfilmesítési jogasit kívánják eladni az énekes hagyatékának kezelői, s már meg is kezdődtek a tárgyalások. A nagy kérdés, hogy ki játszhatja el az énekest.  

A Showblitz adta először hírül, hogy Michael Jackson hagyatékának tulajdonosai már árulják Hollywoodban a Pop királyának életéről szóló esetleges mozifilm elkészítésének jogait. John Branca, a család képviselője megkereste Ivan Reitman és Tom Pollock Montecito Picture Company nevű produkciós cégét, és a megvalósítani tervezett Michael Jackson-mozifilm elkészítéséről finanszírozásáról tárgyalt. 


A produkciós cég részéről Pollack megerősítette, hogy megkezdődtek a tárgyalások, azonban ezek még korai stádiumban leledzenek, így egyelőre természetesen nem is született megegyezés. Ha pedig megszületik, minden bizonnyal a legnagyobb felmerülő kérdés az lesz, hogy melyik színész alakíthatja a legendás énekest. Az értesülés egyébként arról is beszámol, hogy a tervezett film Michael Jackson életének csak bizonyos szakaszait érintené.

 

 

Forrás: sg.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.