Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Ki lesz Michael Jackson az életrajzi filmben?

 Michael Jackson életének megfilmesítési jogasit kívánják eladni az énekes hagyatékának kezelői, s már meg is kezdődtek a tárgyalások. A nagy kérdés, hogy ki játszhatja el az énekest.  

A Showblitz adta először hírül, hogy Michael Jackson hagyatékának tulajdonosai már árulják Hollywoodban a Pop királyának életéről szóló esetleges mozifilm elkészítésének jogait. John Branca, a család képviselője megkereste Ivan Reitman és Tom Pollock Montecito Picture Company nevű produkciós cégét, és a megvalósítani tervezett Michael Jackson-mozifilm elkészítéséről finanszírozásáról tárgyalt. 


A produkciós cég részéről Pollack megerősítette, hogy megkezdődtek a tárgyalások, azonban ezek még korai stádiumban leledzenek, így egyelőre természetesen nem is született megegyezés. Ha pedig megszületik, minden bizonnyal a legnagyobb felmerülő kérdés az lesz, hogy melyik színész alakíthatja a legendás énekest. Az értesülés egyébként arról is beszámol, hogy a tervezett film Michael Jackson életének csak bizonyos szakaszait érintené.

 

 

Forrás: sg.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

фифа 15 скачать торрент на пк

(garneulog, 2018.03.30 17:54)

Интересный вариант

---
Подтверждаю. Я присоединяюсь ко всему выше сказанному. Давайте обсудим этот вопрос. Здесь или в PM. скачать бесплатно pc fifa 15 через торрент, скачать fifa 15 update и <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/29-fifa-15-ultimate-team-edition-pc-l-rus-multi-2014.html>фифа 15 лицензия</a> скачать трейнер для fifa 15

XEvil 4.0 is decoding 99% types of captcha

(Masharunny, 2017.12.12 21:56)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any antibot captcha.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"