Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Könyvek Michaelről

Michael Jackson a pop királya! - poszter és képeslap könyv

mjapopkiraly.gifMichael Jackson számos rekord birtokosa, rengeteg sláger írója és előadója. Káprázatos sikereket ért el kora gyerekkorától kezdve először a Jackson 5 zenekarral, majd szólóban. A világ minden pontján ismerik a pop királyát, hallgatják lemezeit és utánozzák egyedi mozgását. Ennek a kiadványnak a segítségével felidézzük gyerekkorát, legnagyobb sikereit és felejthetetlen életművét.
A kiadvány 10 posztert és 8 képeslapot is tartalmaz, amit elküldhetsz barátaidnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Varázslat és őrület, a teljes történet

konyv.gif
 Michael Jackson minden idők egyik legnagyobb előadóművésze volt; kivételes tehetség, ugyanakkor ellentmondásos személyiség, akit sokan próbáltak megismerni és megérteni - vajmi kevés sikerrel.
Rendkívüli elismeréssel fogadott életrajzi művében J. Randy Taraborrelli mellőzi a bulvársajtó terjesztette szóbeszédeket, a rosszindulatú célozgatásokat és feltételezéseket, és elmeséli olvasóinak a Pop Királyának igaz történetét.

Eredeti cím : Michael Jackson / The Magic, the Madness, the Whole Story

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Jackson 
A leghitelesebb életrajz képekben 1958-2009 napról napra

konyv2.gif
Michael Jackson képes életrajza az eddigi legátfogóbb, legrészletesebb könyv a világ legnagyobb szupersztárjának pályafutásáról.
Szerzője Michael Jackson egyik közeli barátja és munkatársa, Adrian Grant, aki a kötet egyes részeit Michael közreműködésével állította össze.

Eredeti cím : Michael Jackson / A Visual Documentary 1958-2009 The Tribute Edition

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Legendák és valóság

legendak-es-valosag.gif
 


A rendkívüli egyéniség színes, szélsőségektől sem mentes popkirály alakját járja körbe a szerző. Legendák és valóság, igaz történetek és alakjához tapadt szóbeszédek, hazug állítások állnak szemben egymással, mi volt az igazság, mi volt a szóbeszédből szőtt lepel, amely ráborult, és kétessé tette alakját. Michael Jackson halála körül is rengeteg a titok, hát még megannyi titok fedte mindennapjait!
Valójában ki volt Michael Jackson, a popkirály? Erre kereste a választ Kate King.
A portré megfestéséhez a pasztell színek mellett elengedhetetlenek a harsány színek is, ugyanis a szélsőséges dolgok ugyanúgy hozzátartoznak alakjához, mint őstehetsége.
A popkirály egyedisége ma is tart, rajongók milliói vásárolják lemezeit, a halála óta eltelt időben az eladott Jackson-lemezek száma túlszárnyalta Elvist és Lennont.

 

 

 

 

Michael Jackson 
1958-2009

konyv3.gifMichael Jacksont az 1980-as és 1990-es években a világ legnépszerűbb énekeseként joggal nevezték a pop királyának. Karizmatikus előadóként a funky, a pop, a soul és a rock elemeit ötvözte. Koncertjei új dimenziókba emelték a kor szórakoztatóiparát.
A magánéleti viharok után visszatérésre készülő világsztár közelmúltbeli váratlan halála megdöbbentette a világot és sokkolta rajongóit.
Chris Roberts (többek között a Guardian, a BBC és a Melody Maker zenei újságírója) fotókkal gazdagon illusztrált könyve 12 fejezetben mutatja be e nem mindennapi tehetség életútját és zenei pályájának mérföldköveit.
Ez a könyv életét és zenéjét ünnepli...

Eredeti cím : Michael Jackson / King of the Pop 1958-2009

 

 

 

 

 

 

Jacko 1958-2009 
Michael Jackson - The King of pop

jacko.gif
Hol volt, hol nem, volt a messzi Amerikában öt testvér, akik gondoltak egy nagyot, és Jackson 5 néven zenekart alapítottak. Énekesnek a pöttöm Michaelt állították, aki olyan átéléssel, lendülettel és szenvedéllyel adta elő a dalokat, hogy még azokat is magával ragadta, akik sosem szerették az ilyen funkos-groove-os muzsikát.
A sosemvolt gyermekkor így gyorsan tovatűnt, az ifjú szólókarrierbe kezdett, és albumaival, a Thrillerrel, a Baddel és a Dangerousszel sorra döntögette az addig érvényes rekordokat. Mindenkinél több ideig szerepelt neve a slágerlistákon, mindenkinél több lemezt sikerült eladnia, tánclépés-arzenáljával mániákus rajongók tömegeit vonzotta, igényes videoklipjeivel elkápráztatta a világot: a Pop Királyává vált.
Divatot teremtett, új zenei nyelvet és előadásmódot, a hang-mozgás-látvány színpadát, melyet fékeveszett erővel és spontaneitással uralt és szolgált, minden porcikájával és tehetségével. Olyan világot nyújtott, mint előtte soha más, miközben az alkotó erő a visszanyerni kívánt gyermeki ártatlansággal és vágyakozással keveredett. Álomvilágot épített, porondon, klipen és a valóságban, magávalragadót, lenyűgözőt.
A különc művész, a szépészeti műtétek sorozatára vállalkozó zseni, a naiv és törékeny lelkű énekes, zeneszerző és táncos-koreográfus, az eleven bálvány megjárta a dicsőség édenkertjét. Majd megjárta a rosszindulat és megaláztatás poklát is... sötét rágalmak, vádak, botrányok erdején vitt át az útja, végül a rejtélyes kérdés nyitva maradt: milyen színű az igazság?
A botránysorozatok után megpróbált felkapaszkodni a mélyből, meg akarta mutatni magát újra a világnak, de erre már nem kerülhetett sor. Még nem volt ötvenegy éves, amikor elment közülünk. Elment, de itt hagyta nekünk azt a mesés pillanatot, amikor elhittük: "We are the world, we are the children." Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyerekek.

Eredeti cím : Jacko - The King of pop

 

 

Holdséta

Önéletrajz

holdseta.gifTöbb mint húsz éve volt már a pályán Michael Jackson, amikor megírta önéletrajzi könyvét, a Holdsétá-t, melyben nemcsak a karrierjéről - lemezekről, koncertekről, zenésztársakról -, hanem féltve őrzött magánéletéről, vívódásairól, vágyairól, titkos gondolatairól is beszél.

Ekkor már megasztár volt, akinek különleges hangja, mozgása, temperamentuma és titokzatos személyisége világszerte megigézte a közönséget. Lemezei rakétasebességgel törtek a sikerlisták élére, miközben róla, magáról a legkülönösebb hírek keringtek. Michael Jackson ekkor határozta el, hogy könyvet ír az életéről.

Felidézi gyerekkorának emlékeit - vagy inkább azt, ahogy gyerekkor nélkül kellett felnőnie. Michael és fivérei mindennap gyakoroltak, próbáltak, amatőr versenyeken vettek részt, s közben chicagói sztriptízbárokban dolgoztak, hogy előteremtsék a szakmai fejlődéshez elengedhetetlen utazásokra, kosztümökre, hangszerekre valót. Hamarosan felkarolta őket a szupersztárgyár, a nevezetes Motown - s a Jackson Five több mint kétszázmillió albumot adott el úgy, hogy a tehetséges gyerekek minden lépését lesték, koreografálták, s még azt is szigorúan meghatározták, hogy mit kell mondaniuk az újságíróknak.

Michael Jackson lefegyverző őszinteséggel meséli el, mennyit küszködött, hogy a gyereksztárságból kinőve kivívja művészi önállóságát. Kezdetben fanatikusan követte "mestereit", mindenekelőtt James Brownt, arra törekedett, hogy éppolyan "nagy", majd pedig "a legnagyobb" legyen, és énekesként és táncosként mindig tökéletes produkcióval álljon a közönség elé.
Tehetsége, energiája, szívós munkája és elhivatottsága révén a könnyűzene világának legnagyobb sztárja, a show business élő legendája lett, aki pályafutása csúcsán megalkotta azt az albumot - a Thriller-t -, amely minden eladási rekordot megdöntött a zeneipar történetében.

A Holdsétá-ban Michael Jackson mesél a barátairól: Berry Gordyról (a Motown vezetőjéről), Quincy Jonesról, Paul McCartneyról, Fred Astaire-ről, Marlon Brandóról, Katharine Hepburnről, és persze Diana Rossról, akit, mint mondja, örökre szeret. Mesél első szerelméről, gátlásairól és plasztikai műtéteiről is - és visszautasítja a magánéletéről keringő rágalmakat.

Most, a Pop Királyának halála után megrendítő olvasmány ez a húsz évvel ezelőtt írt könyv, melyben egy nagy terveket és álmokat dédelgető fiatalember vall önmagáról - egy olyan ember, aki saját tüneményes tehetségével éppúgy tisztában van, mint a dicsőség keserves visszájával, ami fájdalmas elszigeteltség és boldogtalanság forrása lehet, és amivel nagyon kevesen tudnak megbirkózni...

A Holdséta felejthetetlen utazás az énekes-táncos zseni szívében-lelkében: AZ EGYETLEN KÖNYV, MELYBEN MAGA MICHAEL JACKSON SZÓL HOZZÁNK, ÉS SAJÁT SZAVAIVAL MESÉL AZ ÉLETÉRŐL.

 

 

 

 

Michael Jackson - Legenda - Ikon - Hős - Tiszteletadás a Pop Királyának

 

236.jpg Michael Jackson halála mély gyászba taszította a világot. Korának egyik kiemelkedő személyisége volt, nevéhez számtalan rekord köthető. Olyan nagy hollywoodi sztárok inspirálták, mint James Brown, Fred Astaire és Gene Kelly. Az ő örökségüket vegyítette az utcán tanult táncmozdulatokkal, amelyeket később a klipjeiben láthattunk viszont. Zenéje milliók szívét érintette meg, és kitörölhetetlen nyomot hagyott a kultúránkban - éppúgy, ahogy az ő művészete is nagy hatással volt a mai sztárokra, többek között Justin Timberlake-re, Jennifer Lopezre, Britney Spearsre és a Black Eyed Peasre. Bár Michael Jackson élete a reflektorok kereszttüzében zajlott, a magánéletével és a halálával kapcsolatban sok kérdés maradt megválaszolatlanul. Egyvalami azonban megkérdőjelezhetetlen: tragikus hirtelenséggel bekövetkező halálával egy kiemelkedő, több mint negyven éven át tartó karrier ért véget. Michael Jackson, az ember túlságosan hamar távozott az élők sorából, de a Pop Királyaként örökké élni fog a rajongók szívében. Ez a 250 fotóval illusztrált könyv végső tisztelgés a popikon előtt, akit Michael Jacksonnak hívtak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Prisee reobe

(grahamLow, 2019.01.07 16:44)

[url=http://merkuri.us/how-long-does-adderall-stay-in-your-system/]http://merkuri.us/how-long-does-adderall-stay-in-your-system/[/url] crontarmot

buy levitra 20 mg 266 mg

(Williamanymn, 2019.01.05 00:57)

buy levitra with no prescription
[url=http://levitrasx.com/]purchase levitra online no prescription[/url]
buy levitra 10 mg
<a href=http://levitrasx.com/#>buy generic levitra</a>
buy levitra

Rojih55

(Xeqat45, 2019.01.04 22:11)

http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-videnfil-sildenafil-citrate-gen-rico-com http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/aripiprazole-20mg-buy-safely-where-can-i-order-abilify-free http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/cheap-tamsulosin-0-2-mg-order-online-cost-of-tamsulosin-0-2mg-cvs http://bricolocal.com/profiles/blogs/achat-ofloxacin-300-mg-sur-internet-comment-obtenir-une http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-gen-rico-de-tantrix-sem-receita-medica http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/commander-vrai-en-ligne-viraha-120-mg-ou-acheter-viraha-belgique http://www.collabzo.com/pwrportal/blogs/64/12194/buy-generic-viagra-25mg-online http://clan.hupshup.com/blogs/post/13726 http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/comprar-viasil-200mg-gen-rico-r-pido-on-line-rep-blica-portuguesa http://movsam.ning.com/profiles/blogs/anaprox-500-mg-baisse-prix-en-ligne-securise-anaprox-500mg-prix http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/donde-se-puede-comprar-generico-dirtop-25mg-r-pido-costa-rica http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-omigra-25-mg-urgente http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-powergra-sin-receta-con-seguridad http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/acheter-mclafil-tadalafil-generique-en-ligne-bon-marche-securise http://korsika.ning.com/profiles/blogs/buy-refren-without-rx-how-can-i-purchase-sildenafil-citrate-free http://share.nm-pro.in/blogs/post/101141#sthash.QfxBzXAs.4xZ64Xae.dpbs http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/cianeo-order-safely-how-to-buy-tadalafil-online http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/ibuprofeno-comprar-en-una-farmacia-en-linea-certificada-uruguay https://ikriate.me/blogs/809/17530/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-ezetimibe-10-mg-de-for http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-suvvia-sildenafil-citrate-com-desconto-internet http://korsika.ning.com/profiles/blogs/virineo-commander-virineo-vrai-acheter https://www.olliesmusic.com/blog/24884/acyclovir-400mg-comprar-sin-receta-en-lГ­nea-mГ©xico/ http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/vardenafil-dapoxetina-comprar-en-una-farmacia-en-linea http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/desilmax-150-mg-livraison-72h-moins-cher-sildenafil-citrate-50 http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/lifta-donde-puedo-comprar-fiable-ecuador-comprar-lifta-en-espa-ol http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/degra-donde-comprar-con-mastercard-estados-unidos-comprar http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/buy-lamotrigine-without-rx-can-i-order-lamictal-in-verified http://whazzup-u.com/profiles/blogs/buy-generic-belfil-25mg-online-where-to-order-sildenafil-citrate

удобрения для малины

(agrohimkbq, 2019.01.04 06:20)

Привет друзья!
Минеральные удобрения– вещества, имеющие неорганическую природу происхождения. Они традиционно используются в сельском хозяйстве, так как являются более доступными, чем органические, дают быстрый положительный эффект, и имеют широкий спектр действия. Также их гораздо удобнее и дешевле транспортировать.
1)[url=http://agro-himiya.by]аммиачная селитра купить в минске [/url] - Минеральные удобрения купить в Минске можно самовывозом в течении 20 минут, либо c оперативной доставкой.Покупая у нас, вы можете заказать товар, как оптом, так и в розницу. Крупным заказчикам всегда предоставляются скидки в объеме соответствующей величине сделки между нами.
2)[url=http://agro-himiya.by]минеральные удобрения купить Минск[/url] - Мы предлагаем вам приобрести только комплексные препараты, позволяющие полностью насытить потребности растения после обработки. Наши поставщики имеют в штате квалифицированных специалистов, способных точно произвести расчёты и анализ почвы, а на основе этих показателей создать для вас удобрения с идеальным набором макро- и микроэлементов.
3)[url=http://agro-himiya.by]неорганические удобрения купить[/url] - Каждый товар проходит тщательные клинические испытания на различных видах почв и только после этого запускается в серийное производство. Вы можете использовать нашу продукцию не только в целях крупной агрокорпорации с тысячами гектаров земли, но и для облагораживания приусадебного участка, дачных посевов.
4)[url=http://agro-himiya.by]минеральные удобрения в Беларуси[/url] - Мы заботимся о том, чтобы предоставляемый нами сервис был высокого уровня. В этом нам помогает наличие главного офиса, складов для готовой продукции, сети дилеров. Кроме того, мы дорожим своей репутацией и несем ответственность за качество нашего товара.
Мы будем рады Вас видеть у нас на вебресурсе [url=http://agro-himiya.by]НАЖМИТЕ ССЫЛКУ[/url]
Увидимся!
[url=http://agro-himiya.by/]нормы внесения минеральных удобрений[/url]
[url=http://agro-himiya.by/]удобрения декоративных растений[/url]
[url=http://agro-himiya.by/]какое удобрения осенью[/url]
[url=http://agro-himiya.by/]подкормка рассады петунии кальциевой селитрой[/url]
[url=http://agro-himiya.by/]купить селитру аммиачную в минске в розницу[/url]

online pharmacy usa 249 mg

(KevinHam, 2019.01.04 00:38)

online pharmacy no rx
[url=http://onlinepharmacygx.com/]pharmacy technician certification online[/url]
cvs pharmacy job application online
<a href=http://onlinepharmacygx.com/#>online pharmacy canada</a>
online pharmacy review forum

Prisee reobe

(gorimiraLow, 2019.01.03 16:33)

[url=http://9d7.info/]http://9d7.info/[/url] crontarmot

cvs pharmacy online application 470 mg

(Keithhipse, 2019.01.03 06:21)

hcg online pharmacy
[url=http://onlinepharmaciescanadarx.com/]tricare online pharmacy[/url]
pharmacies online
<a href=http://onlinepharmaciescanadarx.com/#>online pharmacy percocet</a>
generic viagra online canadian pharmacy

Prisee reobe

(sebastianLow, 2019.01.03 02:37)

[url=http://tsxk.info/can-dogs-safely-take-adderall/]http://tsxk.info/can-dogs-safely-take-adderall/[/url] crontarmot

Budac55

(Yajeq70, 2018.12.30 07:45)

http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/metaxalone-400mg-order-best-price-for-metaxalone-2-400-mg http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/cefuroxima-como-comprar-sin-receta-de-confianza-republica http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-romento-150-mg-en-ligne-pilule-sildenafil https://www.olliesmusic.com/blog/35203/oР“в„–-acheter-du-finasteride-bas-prix-finpecia-france-achat/ http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-bimatoprost-sin-receta-de http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-storvas-sin-receta-y-pagar http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-corsenile-130mg-en-l-nea-us http://recampus.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-tada-10mg-entrega-r-pida-pela http://korsika.ning.com/profiles/blogs/hidroclorotiazida-25-mg-donde-comprar-sin-receta-en-farmacia http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-escitan-gen-rico-entrega-r-pida-pela http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/order-cialis-cheap-buy-generic-cialis-with-no-prescription http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/buy-discount-promethazine-25mg-how-to-purchase-phenergan-in http://soruanaliz.com/index.php/19424/site-serieux-achat-siafil-sildenafil-citrate-naturel-ligne

Lejit54

(Otupa87, 2018.12.28 21:03)

http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/buy-cialis-60mg-where-can-i-buy-tadalafil-no-rx-needed
http://www.animalloversconnect.com/blogs/post/23343
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-oxcarbazepina-300mg-pago-mastercard
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-vedafil-25-mg-entrega-r
http://crosstv.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-super-o-con-seguridad
http://property.ning.com/profiles/blogs/adegra-como-comprar-r-pido-rep-blica-de-chile
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/puedo-comprar-tadalafilum-20mg-sin-receta-con-seguridad-m-xico
http://football.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-viagra-sildenafil-citrate-50-mg-sin-receta-en-l-nea
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-disilden-sildenafil-citrate-de-calidad
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/glibenclamida-micronase-como-comprar-gen-rico-pre-o
http://socialchangesa.com/blogs/post/28607
http://www.facecool.com/profiles/blogs/vorst-order-without-rx-how-to-order-sildenafil-citrate-no
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/silagra-100-mg-como-posso-comprar-urgente-na-internet-no-brasil
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/quel-site-pour-acheter-selerup-prix-selerup-usa
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-cialis-tadalafil-bon-marche-sans-ordonnance-vente
http://www.facecool.com/profiles/blogs/achat-pahtension-25mg-sildenafil-citrate-50-avis
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/achat-rapide-linezolide-600-mg-bas-prix-zyvox-service-apres-vente
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/site-securise-pour-achat-cialysinfort-tadalafil-60mg-site
http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/isoptin-sr-order-how-to-purchase-verapamil-cheap
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/acheter-etodolac-300mg-sur-internet-acheter-etodolac-sur-internet
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-vidalista-pago-visa-usa

Баннерный ротатор это удобно

(MartaGam, 2018.12.27 02:36)

Друзья, щедро делюсь с вами информацией. Нашла тут сайт, при добавлении на который, мой баннер размещается на всех сайтах сделанных одной web-студией, их не много, но они достойные! Есть посещаемые социальные сети и видно, что функционирующие Интернет магазины...

Как мне кажется получить такую рекламу сразу всего за 5 рублей в сутки не плохой вариант. Да это ротатор, но метрика стала показывать заходы с этого сервиса и некоторые длятся почти два часа с четырьмя зелеными кружками, раньше такое если и было то очень редко.

Если что не так, не судите строго, посоветуйте, может я не права?

[url=http://karalinka.ru]Добавь свой баннер сразу на несколько сайтов[/url]

Alawe12

(Idise04, 2018.12.26 16:20)

https://safayaopera.tumblr.com
https://lartestunetoile1.tumblr.com
https://xaxxaia.tumblr.com
https://j0yful4n4rchy.tumblr.com
https://alexandra-brl.tumblr.com
https://suicidegirl911.tumblr.com
https://saharamist.tumblr.com
https://colineveryday.tumblr.com
https://infinito-particular22.tumblr.com
https://ciarasport.tumblr.com
https://klance1plance2.tumblr.com
https://small-joyss.tumblr.com
https://foreshu.tumblr.com
https://elazul-es-un-color-calido.tumblr.com
https://ciencia--de--la--lluvia.tumblr.com
https://trappslut.tumblr.com
https://teenag3cannibal-blog-blog.tumblr.com

Подними настроение и продли свою жизнь!

(RishanniPat, 2018.12.26 10:21)

Посети уморашный паблик вконтакте https://vk.com/Vash_Pozitiv
Повысь гормон счастья – гарантировано получишь удовольствие!

antxyky

(eprgsf, 2018.12.24 22:17)

buy viagra new york http://canadlan-drugs.com

cvs online pharmacy 190 mg

(Gregoryweady, 2018.12.24 06:15)

Hello there! [url=http://onlinegenepharmacy.com/]pharmacy technician course online[/url] very good site http://onlinegenepharmacy.com

Комфортное жилье у моря - это просто!

(Shale, 2018.12.23 11:27)

Шале Ла Рош - проект для комфортной и благоустроенной жизни на Южном берегу Крыма. Удобные квартиры от 2.5 млн. рублей, гибкая система скидок, рассрочка и ипотека. Жить у моря - просто! http://shalelarosh.ru +7-918-469-25-86
Продажа земельного участка категории ИЖС в Ялте. Площадь-5 соток, район Массандровского дворца. Юридически готов к сделке, панорамный вид на море и горы.

The largest Android apps of 2018

(Googlemnop, 2018.12.23 10:37)

Google has rise outside with its picks for the cap [url=http://888google.com]google[/url] Android apps of the year and its choices puissance bowl over you.

The company published its end-of-year lists highlighting the most skilfully of Google Toy with, and it rewarded language-learning app Drops with its eminent honor.

Elton John Farewell tour

(Georgespect, 2018.12.22 17:08)

Sir Elton John is my favourite singer of the world. http://ooo6inc.tumblr.com

Iwayi71

(Oboke21, 2018.12.22 15:51)

http://jaktlumaczyc.pl/70054/acheter-viara-sildenafil-citrate-acheter-sildenafil-citrate
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-dejavu-sildenafil-citrate-r-pido-online-bula
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/site-fiable-pour-commander-erectol-sildenafil-citrate-achats
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-dejavu-120mg-gen-rico-envio-urgente-pela
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/periactin-cyproheptadine-4-mg-donde-puedo-comprar-sin-receta-en
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-tada-diario-40-mg-on-line-brasil
http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/acheter-pilule-pantoprazole-en-ligne-pas-cher-sans-ordonnance
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/cialis-onde-comprar-menor-pre-o-no-brasil-tadalafil-de-40mg-pre-o
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/omigra-100mg-como-puedo-comprar-sin-receta-con-garantia
http://ggwadvice.com//index.php?qa=52916&qa_1=sildenafil-citrate-comprar-brasil-remedio-sildenafil-citrate
http://quainv.com/blogs/post/50482#sthash.AyoKZPSi.H1qt6fke.dpbs
http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=159915&qa_1=eroton-sildenafil-citrate-cher-site-fiable-eroton-generique
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/low-price-nizagara-100mg-order-online-best-rated-place-to-buy
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/rezum-buy-cheap-brand-rezum-to-buy-online
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-en-ligne-sex-up-130mg-site-fiable-sildenafil-citrate
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/discount-silanil-100mg-order-online-how-to-buy-sildenafil-citrate
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/order-diltiasyn-30mg-online-how-can-i-buy-diltiazem-in-trusted
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=19344&qa_1=placidum-cheapest-placidum-australia
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/comprar-blupill-sildenafil-citrate-130mg-gen-rico-frete-gr-tis
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/buy-generic-paroxetine-30mg-online-buy-paroxetine-online-no
https://www.olliesmusic.com/blog/31853/comprar-generico-dapoxetine-90-mg-sin-receta-al-mejor-precio-repГєblica-de-c/
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/purchase-discount-digoxin-0-25mg-online-can-i-order-lanoxin-cheap
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-tantrix-gen-rico-envio-48-horas-on-line

Пышная мамуля не выдержала и подрочила сынишке огромный хуй

(Kara13imh, 2018.12.22 10:13)

[URL=http://piccash.net/51575/870416/][IMG]http://piccash.net/allimage/2018/10-3/img_thumb/870416-thumb.jpeg[/IMG][/URL]
Горячая, в годах мамуля с громадными буферами дрочит родному сыну [url=https://incest-home-video.ru/grendfather/30495-ded-fetishist-nyuhaet-i-lizhet-trusiki-vnuchki-pered-seksom.html]русское порно дед нюхает у внучки[/url]
во время массажа. Смазав свои груди и розовую головку фаллоса, мамка сначала стала ладонями натирать писюн мужичка, а далее стала дрочить его своими здоровенными, великолепными сисяндрами [url=https://incest-home-video.ru/doter/430-dovela-doch-yazychkom-do-skvirt-orgazma.html]дочь довела мать до сквирта[/url]
в прямом эфире.

Жми на скриншот дабы повидать всю сексуальность этой спелой мамочки!!!
[URL=http://piccash.net/51575/870418/][IMG]http://piccash.net/allimage/2018/10-3/img_thumb/870418-thumb.jpeg[/IMG][/URL]


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20

Következő »