Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Könyvek Michaelről

Michael Jackson a pop királya! - poszter és képeslap könyv

mjapopkiraly.gifMichael Jackson számos rekord birtokosa, rengeteg sláger írója és előadója. Káprázatos sikereket ért el kora gyerekkorától kezdve először a Jackson 5 zenekarral, majd szólóban. A világ minden pontján ismerik a pop királyát, hallgatják lemezeit és utánozzák egyedi mozgását. Ennek a kiadványnak a segítségével felidézzük gyerekkorát, legnagyobb sikereit és felejthetetlen életművét.
A kiadvány 10 posztert és 8 képeslapot is tartalmaz, amit elküldhetsz barátaidnak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Varázslat és őrület, a teljes történet

konyv.gif
 Michael Jackson minden idők egyik legnagyobb előadóművésze volt; kivételes tehetség, ugyanakkor ellentmondásos személyiség, akit sokan próbáltak megismerni és megérteni - vajmi kevés sikerrel.
Rendkívüli elismeréssel fogadott életrajzi művében J. Randy Taraborrelli mellőzi a bulvársajtó terjesztette szóbeszédeket, a rosszindulatú célozgatásokat és feltételezéseket, és elmeséli olvasóinak a Pop Királyának igaz történetét.

Eredeti cím : Michael Jackson / The Magic, the Madness, the Whole Story

 

 

 

 

 

 

 

 

Michael Jackson 
A leghitelesebb életrajz képekben 1958-2009 napról napra

konyv2.gif
Michael Jackson képes életrajza az eddigi legátfogóbb, legrészletesebb könyv a világ legnagyobb szupersztárjának pályafutásáról.
Szerzője Michael Jackson egyik közeli barátja és munkatársa, Adrian Grant, aki a kötet egyes részeit Michael közreműködésével állította össze.

Eredeti cím : Michael Jackson / A Visual Documentary 1958-2009 The Tribute Edition

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Michael Jackson 
Legendák és valóság

legendak-es-valosag.gif
 


A rendkívüli egyéniség színes, szélsőségektől sem mentes popkirály alakját járja körbe a szerző. Legendák és valóság, igaz történetek és alakjához tapadt szóbeszédek, hazug állítások állnak szemben egymással, mi volt az igazság, mi volt a szóbeszédből szőtt lepel, amely ráborult, és kétessé tette alakját. Michael Jackson halála körül is rengeteg a titok, hát még megannyi titok fedte mindennapjait!
Valójában ki volt Michael Jackson, a popkirály? Erre kereste a választ Kate King.
A portré megfestéséhez a pasztell színek mellett elengedhetetlenek a harsány színek is, ugyanis a szélsőséges dolgok ugyanúgy hozzátartoznak alakjához, mint őstehetsége.
A popkirály egyedisége ma is tart, rajongók milliói vásárolják lemezeit, a halála óta eltelt időben az eladott Jackson-lemezek száma túlszárnyalta Elvist és Lennont.

 

 

 

 

Michael Jackson 
1958-2009

konyv3.gifMichael Jacksont az 1980-as és 1990-es években a világ legnépszerűbb énekeseként joggal nevezték a pop királyának. Karizmatikus előadóként a funky, a pop, a soul és a rock elemeit ötvözte. Koncertjei új dimenziókba emelték a kor szórakoztatóiparát.
A magánéleti viharok után visszatérésre készülő világsztár közelmúltbeli váratlan halála megdöbbentette a világot és sokkolta rajongóit.
Chris Roberts (többek között a Guardian, a BBC és a Melody Maker zenei újságírója) fotókkal gazdagon illusztrált könyve 12 fejezetben mutatja be e nem mindennapi tehetség életútját és zenei pályájának mérföldköveit.
Ez a könyv életét és zenéjét ünnepli...

Eredeti cím : Michael Jackson / King of the Pop 1958-2009

 

 

 

 

 

 

Jacko 1958-2009 
Michael Jackson - The King of pop

jacko.gif
Hol volt, hol nem, volt a messzi Amerikában öt testvér, akik gondoltak egy nagyot, és Jackson 5 néven zenekart alapítottak. Énekesnek a pöttöm Michaelt állították, aki olyan átéléssel, lendülettel és szenvedéllyel adta elő a dalokat, hogy még azokat is magával ragadta, akik sosem szerették az ilyen funkos-groove-os muzsikát.
A sosemvolt gyermekkor így gyorsan tovatűnt, az ifjú szólókarrierbe kezdett, és albumaival, a Thrillerrel, a Baddel és a Dangerousszel sorra döntögette az addig érvényes rekordokat. Mindenkinél több ideig szerepelt neve a slágerlistákon, mindenkinél több lemezt sikerült eladnia, tánclépés-arzenáljával mániákus rajongók tömegeit vonzotta, igényes videoklipjeivel elkápráztatta a világot: a Pop Királyává vált.
Divatot teremtett, új zenei nyelvet és előadásmódot, a hang-mozgás-látvány színpadát, melyet fékeveszett erővel és spontaneitással uralt és szolgált, minden porcikájával és tehetségével. Olyan világot nyújtott, mint előtte soha más, miközben az alkotó erő a visszanyerni kívánt gyermeki ártatlansággal és vágyakozással keveredett. Álomvilágot épített, porondon, klipen és a valóságban, magávalragadót, lenyűgözőt.
A különc művész, a szépészeti műtétek sorozatára vállalkozó zseni, a naiv és törékeny lelkű énekes, zeneszerző és táncos-koreográfus, az eleven bálvány megjárta a dicsőség édenkertjét. Majd megjárta a rosszindulat és megaláztatás poklát is... sötét rágalmak, vádak, botrányok erdején vitt át az útja, végül a rejtélyes kérdés nyitva maradt: milyen színű az igazság?
A botránysorozatok után megpróbált felkapaszkodni a mélyből, meg akarta mutatni magát újra a világnak, de erre már nem kerülhetett sor. Még nem volt ötvenegy éves, amikor elment közülünk. Elment, de itt hagyta nekünk azt a mesés pillanatot, amikor elhittük: "We are the world, we are the children." Mi vagyunk a világ, mi vagyunk a gyerekek.

Eredeti cím : Jacko - The King of pop

 

 

Holdséta

Önéletrajz

holdseta.gifTöbb mint húsz éve volt már a pályán Michael Jackson, amikor megírta önéletrajzi könyvét, a Holdsétá-t, melyben nemcsak a karrierjéről - lemezekről, koncertekről, zenésztársakról -, hanem féltve őrzött magánéletéről, vívódásairól, vágyairól, titkos gondolatairól is beszél.

Ekkor már megasztár volt, akinek különleges hangja, mozgása, temperamentuma és titokzatos személyisége világszerte megigézte a közönséget. Lemezei rakétasebességgel törtek a sikerlisták élére, miközben róla, magáról a legkülönösebb hírek keringtek. Michael Jackson ekkor határozta el, hogy könyvet ír az életéről.

Felidézi gyerekkorának emlékeit - vagy inkább azt, ahogy gyerekkor nélkül kellett felnőnie. Michael és fivérei mindennap gyakoroltak, próbáltak, amatőr versenyeken vettek részt, s közben chicagói sztriptízbárokban dolgoztak, hogy előteremtsék a szakmai fejlődéshez elengedhetetlen utazásokra, kosztümökre, hangszerekre valót. Hamarosan felkarolta őket a szupersztárgyár, a nevezetes Motown - s a Jackson Five több mint kétszázmillió albumot adott el úgy, hogy a tehetséges gyerekek minden lépését lesték, koreografálták, s még azt is szigorúan meghatározták, hogy mit kell mondaniuk az újságíróknak.

Michael Jackson lefegyverző őszinteséggel meséli el, mennyit küszködött, hogy a gyereksztárságból kinőve kivívja művészi önállóságát. Kezdetben fanatikusan követte "mestereit", mindenekelőtt James Brownt, arra törekedett, hogy éppolyan "nagy", majd pedig "a legnagyobb" legyen, és énekesként és táncosként mindig tökéletes produkcióval álljon a közönség elé.
Tehetsége, energiája, szívós munkája és elhivatottsága révén a könnyűzene világának legnagyobb sztárja, a show business élő legendája lett, aki pályafutása csúcsán megalkotta azt az albumot - a Thriller-t -, amely minden eladási rekordot megdöntött a zeneipar történetében.

A Holdsétá-ban Michael Jackson mesél a barátairól: Berry Gordyról (a Motown vezetőjéről), Quincy Jonesról, Paul McCartneyról, Fred Astaire-ről, Marlon Brandóról, Katharine Hepburnről, és persze Diana Rossról, akit, mint mondja, örökre szeret. Mesél első szerelméről, gátlásairól és plasztikai műtéteiről is - és visszautasítja a magánéletéről keringő rágalmakat.

Most, a Pop Királyának halála után megrendítő olvasmány ez a húsz évvel ezelőtt írt könyv, melyben egy nagy terveket és álmokat dédelgető fiatalember vall önmagáról - egy olyan ember, aki saját tüneményes tehetségével éppúgy tisztában van, mint a dicsőség keserves visszájával, ami fájdalmas elszigeteltség és boldogtalanság forrása lehet, és amivel nagyon kevesen tudnak megbirkózni...

A Holdséta felejthetetlen utazás az énekes-táncos zseni szívében-lelkében: AZ EGYETLEN KÖNYV, MELYBEN MAGA MICHAEL JACKSON SZÓL HOZZÁNK, ÉS SAJÁT SZAVAIVAL MESÉL AZ ÉLETÉRŐL.

 

 

 

 

Michael Jackson - Legenda - Ikon - Hős - Tiszteletadás a Pop Királyának

 

236.jpg Michael Jackson halála mély gyászba taszította a világot. Korának egyik kiemelkedő személyisége volt, nevéhez számtalan rekord köthető. Olyan nagy hollywoodi sztárok inspirálták, mint James Brown, Fred Astaire és Gene Kelly. Az ő örökségüket vegyítette az utcán tanult táncmozdulatokkal, amelyeket később a klipjeiben láthattunk viszont. Zenéje milliók szívét érintette meg, és kitörölhetetlen nyomot hagyott a kultúránkban - éppúgy, ahogy az ő művészete is nagy hatással volt a mai sztárokra, többek között Justin Timberlake-re, Jennifer Lopezre, Britney Spearsre és a Black Eyed Peasre. Bár Michael Jackson élete a reflektorok kereszttüzében zajlott, a magánéletével és a halálával kapcsolatban sok kérdés maradt megválaszolatlanul. Egyvalami azonban megkérdőjelezhetetlen: tragikus hirtelenséggel bekövetkező halálával egy kiemelkedő, több mint negyven éven át tartó karrier ért véget. Michael Jackson, az ember túlságosan hamar távozott az élők sorából, de a Pop Királyaként örökké élni fog a rajongók szívében. Ez a 250 fotóval illusztrált könyv végső tisztelgés a popikon előtt, akit Michael Jacksonnak hívtak.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lipton indian chai

(nseo-sw.men, 2018.10.21 01:00)


It's going to be finish of mine day, however before finish I am reading this great post to increase my know-how.
lipton indian chai nseo-sw.men/interesting-for-women/49396-lipton-indian-chai.html

> париматч зеркало последнее 777

(Michaelhox, 2018.10.19 23:34)

.[url=http://in.bleon.science/red/beton.php][img]http://in.bleon.science/img/mirror.php?q=Bip[/img][/url]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
В этот рейтинг букмекерских контор мира вошли самые <b>лучшие</b> <br>букмекерские сайты из мировой индустрии азартных <b>ставок на спорт</b>. <br>Именно эти&nbsp;...Точные <b>прогнозы</b> на <b>спорт сегодня</b> от <b>профессионалов</b> и любителей. <br>Лучшие матчи с хорошими .<b>Бесплатные прогнозы</b> на <b>спорт</b> от <br><b>профессионалов</b> - .Пользователь Александр Костенко задал вопрос в категории Интернет и <br>получил на него 3 ответа.Так что, прежде чем зарегистрироваться и оформить <b>ставку</b> моментально, <br>введя сумму. Корзины для сбора <b>ставок</b>. Имеется удобный поиск как на&nbsp;...Ставки на ординары, <b>экспрессы</b>, системы в спорте(футбол, хоккей, ... и <br>сейчас самое время узнать как делаются <b>профессиональные</b> прогнозы на <br><b>спорт</b>.Букмекерская контора <b>Леон</b> (Leon.ru) – одна из шести букмекерских контор <br>России, легально принимающих <b>ставки</b> через интернет. В этот статус она&nbsp;...29 сен 2017 <b>...</b> РУБРИКА ПРОГНОЗОВ НА <b>СПОРТ</b>. Каждый день для вас публикуются <br><b>точные прогнозы</b> на самые важные и популярные спортивные&nbsp;...Главная » <b>Прогнозы на спорт</b> » live bets <b>прогнозы</b> ... мировой <b>сайт прогноза</b> <br><b>спорта</b> ... стоит отметить, что в самом начале создания Факбет показывал <br>себя как честный и надежный проект, <b>которому можно</b> было <b>доверять</b>.Информационно-аналитический журнал о людях, знаниях и технологиях в <br>спортивной деловой индустрии.6 фев 2017 <b>...</b> &quot;Стабильный <b>прогноз</b> отражает оценку Fitch, что риски для <b>рейтинга</b> в <br>настоящее время сбалансированы&quot;, — говорится в сообщении. http://168kada.com/forum.php?mod=viewthread&tid=791&extra=
http://ultimategaming.online/viewtopic.php?f=3&t=17579

https://www.drive2.ru/users/Alekkkseiii/ [url=https://www.drive2.ru/users/AndER/] [/url]

qzylwnvtswyqjyulwereiklryjaaszn

(xtaletsfuj, 2018.10.18 01:20)

[url=http://gigawatt6.com]buy cialis online no rx[/url] cialis order online uk http://gigawatt6.com

gcqwrqpkojwqvnjfiqhulbdgygnqzbk

(rtaletlvsi, 2018.10.17 08:54)

[url=http://h-m-j.com]price of viagra in usa[/url] viagra generic 100mg http://h-m-j.com

ciihxyjguyrpzetrrffzklprnetggao

(ztaletguwp, 2018.10.17 08:51)

[url=http://missreplicawatches.com]buy discount cialis[/url] buy cialis professional online http://missreplicawatches.com

Помогите

(JoshuaOners, 2018.10.17 01:48)

Подскажите что лучше xl pipe или кабель? Помогите

iafdkkqwrnqn

(jcpjgg, 2018.10.17 00:36)

<a href=http://canadian-pharman.com>viagra price comparison us</a>
farmacia online comprar viagra http://canadian-pharman.com
[url=http://canadian-pharman.com]buy viagra[/url]

uxnzemikheyjxrwspxozyzqwdnuaixd

(btaletkgwa, 2018.10.15 21:36)

[url=http://canadian-pharmausa.com]viagra from canadian pharmacy[/url] viagra online with prescription http://canadian-pharmausa.com

essay writing service

(Tylerdag, 2018.10.15 17:46)

Essay Writing Service - EssayErudite.com

Our [url=https://essayerudite.com]essay writing service[/url] provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other writing companies, we are rather picky when forming a professional staff of experts.
Moreover, we try to make our every customer feel safe and pleased with the service.

<a href="https://essayerudite.com" />essay writing service</a>

Essay Writing Service - https://essayerudite.com

[url=https://essayerudite.com/write-essay-for-me/]write me an essay[/url]
[url=https://essayerudite.com/do-my-homework/]cpm homework help[/url]
[url=https://essayerudite.com/college-essay-help/]college essay help online[/url]
[url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]thesis writer[/url]
[url=https://essayerudite.com/buy-essay/]buy essay paper[/url]
[url=https://essayerudite.com/college-paper-writing-service/]affordable paper writing service[/url]
[url=https://essayerudite.com/buy-essay/]buy essay on[/url]
[url=https://essayerudite.com/do-my-homework/]math homework help[/url]
[url=https://essayerudite.com/assignment-help/]accounting assignment help[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-paper/]write my paper for me[/url]
[url=https://essayerudite.com/best-essay-writing-service/]best essay writing services[/url]
[url=https://essayerudite.com/assignment-help/]assignment help online[/url]
[url=https://essayerudite.com/best-essay-writing-service/]best essay writing service reviews[/url]

gcznopbjsyvkwhznkwfvutxqbzwabvy

(btaletycts, 2018.10.15 14:26)

[url=http://valladium.com]cheap cialis generic online[/url] cheap cialis pills http://valladium.com

gbnwbcfaxzdkmeqdbcjttxzohuxhcfw

(ktaletchbf, 2018.10.15 06:28)

[url=http://canadian-pharmasale.com]cialis cheap online pharmacy[/url] buy cialis online europe http://canadian-pharmasale.com

EssayErudite.com essay writing service,

(Tylerdag, 2018.10.14 23:28)

Essay Writing Service - EssayErudite.com

Our [url=https://essayerudite.com]essay writing service[/url] provides a full-scale writing assistance accessible online 24/7.
Apart from many other writing companies, we are rather picky when forming a professional staff of experts.
Moreover, we try to make our every customer feel safe and pleased with the service.

<a href="https://essayerudite.com" />essay writing service</a>

Essay Writing Service - https://essayerudite.com

[url=https://essayerudite.com/assignment-help/]assignment help[/url]
[url=https://essayerudite.com/thesis-writing-service/]thesis writing services[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-research-paper/]write my term paper[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-research-paper/]write research paper for me[/url]
[url=https://essayerudite.com/do-my-homework/]cpm homework help[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-research-paper/]write my research paper[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-research-paper/]write a research paper for me[/url]
[url=https://essayerudite.com/assignment-help/]assignment help australia[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-paper/]help me write my paper[/url]
[url=https://essayerudite.com/cheap-essay-writing-service/]cheap essay writing services[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-essay-for-me/]write essays for me[/url]
[url=https://essayerudite.com/best-essay-writing-service/]best essay service[/url]
[url=https://essayerudite.com/dissertation-writing-service/]help dissertation writing[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-paper/]write paper online[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-essay-for-me/]type my essay for me[/url]
[url=https://essayerudite.com/do-my-homework/]do my homework[/url]
[url=https://essayerudite.com/college-paper-writing-service/]college paper writing services[/url]
[url=https://essayerudite.com/assignment-help/]help with assignment[/url]
[url=https://essayerudite.com/write-my-essay/]write essay online[/url]

bcchtsadbrdsduepaprtcwwryygydyp

(ltaletgpbc, 2018.10.14 21:30)

[url=http://usedrestaurantequipmentaz.com]cialis 5 mg[/url] generic cialis http://usedrestaurantequipmentaz.com

http://2su.su/

(LoradramE, 2018.10.14 20:08)

Hello.

kvwnjdsljxubexbnmdqgdoocbqdwxoo

(ptaletzckp, 2018.10.14 11:15)

[url=http://usedrestaurantequipmentaz.com]buy cialis online cheap[/url] order cialis online http://usedrestaurantequipmentaz.com

qfvykfmlsezkjhnkrattnfwarysomxl

(dtaletjhad, 2018.10.14 11:12)

[url=http://canadian-pharmapills.com]brand viagra 96 pills[/url] buy online order viagra http://canadian-pharmapills.com

tfrjudassnxtdcjyyhmwtjnjpiqapci

(ctaletoysr, 2018.10.13 21:46)

[url=http://rabbitinahat.com]generic cialis pills[/url] how to buy cialis safely online http://rabbitinahat.com

fgumcxwmafejvzdogpjizegovayxkoa

(gtaletroqe, 2018.10.13 12:18)

[url=http://waltzweekend.com]generic viagra pills[/url] viagra online usa http://waltzweekend.com

wtvwjpurouzosleahjfekuccbbkbuta

(ftaletrvtv, 2018.10.13 08:25)

[url=http://gigawatt6.com]what is cialis professional[/url] order cialis without prescription http://gigawatt6.com

axrikghubjbuhccdgkanmsqjusutebp

(rtalethgte, 2018.10.12 21:03)

[url=http://valladium.com]buy cialis online usa[/url] cialis online usa http://valladium.com


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16

Következő »