Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Már a boltokban Michael Jackson parfümje!

 

 

 Még januárban a boltok polcaira kerülhet a Michael Jacksonnak emléket állító - eredetileg Michael névre keresztelt - parfüm.

 

 

 

  Még januárban a boltok polcaira kerülhet a Michael Jacksonnak emléket állító - eredetileg Michael névre keresztelt - parfüm, amely egy per következtében más néven jelenik majd meg - közölte nyilatkozatában a néhai popsztár apja, Joe Jackson.


Joe Jackson - akit fia kihagyott végrendeletéből - májusban reklámozta először a végül Jackson's Tribute és a Jackson's Legend néven kiadott parfümöket a Cannes-i filmfesztiválon, amelyet akkor úgy írt le, mint olyan illatokat, amelyeket "Michael élete inspirált".

A termék forgalmazásának elindítása egy per miatt hiúsult meg, amelyet az a cég indított a parfüm árusítása ellen, amelyik a Michael Jackson nevével fémjelzett reklámok és termékek kizárólagos jogaival rendelkezik.

A per ellenére az illatszer forgalmazását JRP/Jackson parfüm kollekció néven január 21-től 59 dolláros áron megkezdik: először Las Vegasban lesz kapható, majd Amerika nagy bevásárlóközpontjaiban is a boltok polcaira kerül.

"Nem használjuk sem Michael nevét, sem imidzsét" - hangsúlyozta a Reutersnek Julian Rouas Paris, Joe Jackson társa.


Michael Jackson 2009. június 25-én 50 évesen halt meg Los Angelesben, fájdalomcsillapító- és altató-túladagolásban. Magánorvosa gondatlanságból elkövetett emberölés miatt jelenleg négy éves börtönbüntetését tölti.

 

 

Forrás: delmagyar.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.