Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Médium beszélt MJ-vel?

 LONDON - A Twitter nevű közösségi portálon keresztül „chatelt" a június 25én elhunyt Michael Jacksonnal († 5 0) egy brit médium, Jayne Wallace - állítja a nő.


A Psychic Sisters nevű, háromtagú látnokformáció „egyharmada" olyanokkal áll úgymond napi kapcsolatban különleges képességei által, mint a nirvanás Kurt Cobain vagy épp William Shakespeare.

Bár a drámairodalom leg nag yobbika a Twitteren keresztül nem volt elérhető, Jacksont sikerült szóra bírnia, aki állítólag hosszasan elbeszélgetett a látnok nővel. Arra a kérdésre például, ki a felelős a haláláért, Jacko azt mondta:

Senki nem felelős érte - adta a látnok-médium tudtá ra Jackson. - Sokszor figyelmeztettek, hogy ne szedjek annyi gyógyszert. De olyan iszonyatos fájdalmak gyötörtek, hogy úgy éreztem, másképp belehalok. A popsztár annak is nagyon örült, hogy filmje hatalmas sikert aratott. - Nem bántam, hog y forgatnak. Örülök, hogy legalább enynyit adhattam, ez volt az én utolsó ajándékom. Álmaitokban azért még majd üzenek nektek...

 

Forrás: www.blikk.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

--

(Bogii, 2011.06.10 14:39)

Ő él így is... Mindenki szívében ott van =)

leslijackson@citromail.hu

(Leslie Jackson, 2011.06.10 03:18)

Senkit se akarok megzavarni, de hiteles információból mondhatom hogy a médium nem beszélt Michaellel. A médiumok démonokkal tartanak fent kapcsolatot akik remekül ismerik az elhunyt személyeket és "bele tudnak bújni mások bőrébe". A Biblia tudomásunkra hozza azt is hogy mikor egy ember meghal akkor teljesen megsemmisül , teste a porba tér vissza, ami a testet éltette energia pedig a teremtőhöz száll vissza.
De még mielőtt elbőgné valaki magát van egy jó hírem :)
Az elhunyt emberek nagy részének esélye lesz a feltámadásra. A teremtőnél pontosan dokumentálva vannak és az alapján vissza lesznek visszahelyezve az élők sorába a kellő időben...