Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Médium beszélt MJ-vel?

 LONDON - A Twitter nevű közösségi portálon keresztül „chatelt" a június 25én elhunyt Michael Jacksonnal († 5 0) egy brit médium, Jayne Wallace - állítja a nő.


A Psychic Sisters nevű, háromtagú látnokformáció „egyharmada" olyanokkal áll úgymond napi kapcsolatban különleges képességei által, mint a nirvanás Kurt Cobain vagy épp William Shakespeare.

Bár a drámairodalom leg nag yobbika a Twitteren keresztül nem volt elérhető, Jacksont sikerült szóra bírnia, aki állítólag hosszasan elbeszélgetett a látnok nővel. Arra a kérdésre például, ki a felelős a haláláért, Jacko azt mondta:

Senki nem felelős érte - adta a látnok-médium tudtá ra Jackson. - Sokszor figyelmeztettek, hogy ne szedjek annyi gyógyszert. De olyan iszonyatos fájdalmak gyötörtek, hogy úgy éreztem, másképp belehalok. A popsztár annak is nagyon örült, hogy filmje hatalmas sikert aratott. - Nem bántam, hog y forgatnak. Örülök, hogy legalább enynyit adhattam, ez volt az én utolsó ajándékom. Álmaitokban azért még majd üzenek nektek...

 

Forrás: www.blikk.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

скважина на воду цена за метр

(Pavloszat, 2018.09.16 20:13)

Доброго времени суток друзья!
Предлагаем Вашему вниманию замечательный сайт для заказа бурения скважин на воду.Основной деятельностью нашей компании является обеспечение клиента качественной питьевой водой в достаточном количестве. <a href=https://voda-da.by/>скважина на воду</a>,<a href=https://voda-da.by/>бурение скважин на воду</a>, <a href=https://voda-da.by/>скважина минск</a>,<a href=https://voda-da.by/>скважина на воду цена</a>,<a href=https://voda-da.by/>бурение скважин в минской области</a>,<a href=https://voda-da.by/>ремонт скважин</a> и <a href=https://voda-da.by/>бурение скважин минск</a>.Поможем пробурить скважину, которая будет отвечать именно Вашим пожеланиям.Бурение скважин на воду в Минской области производится на глубину около 30-40 метров.Несмотря на это, непосредственный водозабор начинается уже с глубины 20-25 метров, удается получить 1-3 метров кубических в час. Компания «БурАвтоГрупп» использует современный роторный способ бурения, его можно использовать на самых разных грунтах. Ждем Вас у нас в офисе.
От всей души Вам всех благ!
http://mastersamodelka.ru/index/8-41183
http://www.svnpk18.net/index/8-4150
http://haleysautoandpawn.ca/smf/index.php?action=profile;u=267155
http://www.novschool8.ru/index/8-22253
http://upory.ru/index/8-48907

Elon Musk was right: artifitial intelligence will make new WAR. The "XEvil" was released!

(LatonyaVaf, 2018.03.26 18:05)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

--

(Bogii, 2011.06.10 14:39)

Ő él így is... Mindenki szívében ott van =)

leslijackson@citromail.hu

(Leslie Jackson, 2011.06.10 03:18)

Senkit se akarok megzavarni, de hiteles információból mondhatom hogy a médium nem beszélt Michaellel. A médiumok démonokkal tartanak fent kapcsolatot akik remekül ismerik az elhunyt személyeket és "bele tudnak bújni mások bőrébe". A Biblia tudomásunkra hozza azt is hogy mikor egy ember meghal akkor teljesen megsemmisül , teste a porba tér vissza, ami a testet éltette energia pedig a teremtőhöz száll vissza.
De még mielőtt elbőgné valaki magát van egy jó hírem :)
Az elhunyt emberek nagy részének esélye lesz a feltámadásra. A teremtőnél pontosan dokumentálva vannak és az alapján vissza lesznek visszahelyezve az élők sorába a kellő időben...