Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Michael Jackson és orvosa - egy végzetes barátság. Január 21-én a Discovery Channel-en!

 

 

Michael Jackson és orvosa - egy végzetes barátság: január 21-én a Discovery Channel műsoránRajongók tömege ujjongott az épület előtt, amikor 2011. november 7-én a Los Angeles Megyei Bíróság ítéletet hirdetett, és dr. Conrad Murray-t bűnösnek találta a Michael Jacksonnal szemben gondatlanságból elkövetett, nem szándékos emberölés vádjában. 

De ki ez az ember valójában, aki a popkirály utolsó hónapjait végigkísérte? Mi mozgatta, s hogyan döntött a világ egyik legismertebb előadójának élete – és talán halála – felett? A Michael Jackson és orvosa – egy végzetes barátság címmel a Discovery Channel egyórás dokumentumfilmben mutatja be azt a különös kapcsolatot, amely az orvost az ikonhoz fűzte. A filmben exkluzív interjúsorozat látható az orvossal, aki most először tárja a világ elég az utolsó napok szörnyű eseményeihez köthető sötét titkokat.
2009. március 5-én Michael Jackson bejelentette, hogy ötven koncertből álló sorozatot indít This Is It címmel, a londoni O2 arénában. Tervei szerint ez lett volna az utolsó nagyszabású fellépése. Dr. Conrad Murray, egy addig ismeretlen, texasi kardiológus költözött be hozzá, hogy segítse a felkészülésben, és kezelje a nagy megterhelés okozta egészségügyi problémákat. 
2009. június 25-én Michael Jacksont holtan találták Los Angeles-i házában. A diagnózis: gyógyszertúladagolás miatti szívleállás. ˝Hétféle vényköteles gyógyszert találtak a vérében. Propofol- és Lorazepam-túladagolás miatt halt meg. Négy hete folyt a per, de még egyik fél sem bizonyította, Dr. Murray vagy maga az áldozat adta be Jacksonnak a gyógyszereket.˝ - hangzik el a filmben.
Felröppentek a hírek, amelyek szerint az ikon halálát dr. Conrad Murray okozta, aki egyedüliként volt mellette az utolsó napokban. Két év kellett ahhoz, hogy Murray ügye bíróság elé kerüljön. „Olyan a történetem, mint Dávidé és Góliáté. Az egész világ Góliátként száll szembe velem.” – mondta dr. Conrad Murray. 2011. szeptember 27-én megkezdődött az orvos tárgyalása. Nem tett vallomást saját védelmében. 2011. november 7-én a Los Angeles-i bíróság bűnösnek találta a Michael Jacksonnal szemben gondatlanságból elkövetett, nem szándékos emberölés vádjában, november 29-én pedig négy év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Michael Jackson utolsó éveit a külvilágtól elzárkózva töltötte. A milliók által bálványozott énekes nyugtatók és fájdalomcsillapítók által uralt, fojtogató világában orvosa, dr. Conrad Murray volt társa és támasza. A dokumentumfilm a tárgyaláson készült eredeti felvételekkel, Michael Jackson gyerekkorát és későbbi éveit bemutató betétekkel és dr. Conrad Murray-vel készült interjúkkal mutatja be azt a szürreális világot, amelyben a popkirály utolsó néhány évét töltötte.

A DOKUMENTUMFILM JANUÁR 21-ÉN, SZOMBATON 21.00-KOR LÁTHATÓ A DISCOVERY CHANNEL MŰSORÁN.

 

Forrás: www.premierfilm.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Agaki13

(Vafet23, 2018.12.04 06:34)

https://mar-27.tumblr.com
https://mythoughtsbl0g.tumblr.com
https://cursedbuthappy.tumblr.com
https://showbadgirl.tumblr.com
https://binaevymii.tumblr.com
https://erwtamoyagiatreute.tumblr.com
https://johnlili.tumblr.com
https://unachispaesuficiente.tumblr.com
https://flow3r-b0y.tumblr.com
https://teenag3cannibal-blog-blog.tumblr.com
https://ezquadros.tumblr.com
https://nightcore765.tumblr.com
https://l-feufollet.tumblr.com
https://songghana.tumblr.com

установка скважин воду

(Pavlosvwn, 2018.09.16 20:37)

Доброго времени суток дамы и господа!
Предлагаем Вашему вниманию замечательный сайт для заказа бурения скважин на воду.Основной деятельностью нашей компании является обеспечение клиента качественной питьевой водой в достаточном количестве. <a href=https://voda-da.by/>скважина на воду</a>,<a href=https://voda-da.by/>бурение скважин на воду</a>, <a href=https://voda-da.by/>скважина минск</a>,<a href=https://voda-da.by/>скважина на воду цена</a>,<a href=https://voda-da.by/>бурение скважин в минской области</a>,<a href=https://voda-da.by/>ремонт скважин</a> и <a href=https://voda-da.by/>бурение скважин минск</a>.Поможем пробурить скважину, которая будет отвечать именно Вашим пожеланиям.Бурение скважин на воду в Минской области производится на глубину около 30-40 метров.Несмотря на это, непосредственный водозабор начинается уже с глубины 20-25 метров, удается получить 1-3 метров кубических в час. Компания «БурАвтоГрупп» использует современный роторный способ бурения, его можно использовать на самых разных грунтах. Ждем Вас у нас в офисе.
От всей души Вам всех благ!
http://novogrudskiy.hgm.by/user/Patriotsky/
http://svadebka-news.ru/user/Patriotxqb/
http://phistory.info/user/Patriotwsp/
http://school12mgn.ru/index/8-8766
http://famill.ru/index/8-37494

анализ воды из скважины цена

(Pavlospot, 2018.09.16 19:21)

Приветствую Вас дамы и господа!
Предлагаем Вашему вниманию интересный сайт для заказа бурения скважин на воду.Основной деятельностью нашей компании является обеспечение клиента качественной питьевой водой в достаточном количестве. <a href=https://voda-da.by/>скважина на воду</a>,<a href=https://voda-da.by/>бурение скважин на воду</a>, <a href=https://voda-da.by/>скважина минск</a>,<a href=https://voda-da.by/>скважина на воду цена</a>,<a href=https://voda-da.by/>бурение скважин в минской области</a>,<a href=https://voda-da.by/>ремонт скважин</a> и <a href=https://voda-da.by/>бурение скважин минск</a>.Поможем пробурить скважину, которая будет отвечать именно Вашим пожеланиям.Бурение скважин на воду в Минской области производится на глубину около 30-40 метров.Несмотря на это, непосредственный водозабор начинается уже с глубины 20-25 метров, удается получить 1-3 метров кубических в час. Компания «БурАвтоГрупп» использует современный роторный способ бурения, его можно использовать на самых разных грунтах. Ждем Вас у нас в офисе.
От всей души Вам всех благ!
http://forum.relatieklik.nl/member.php?u=823303
http://bogaromes.euweb.cz/profile.php?lookup=23428
http://forum.draytek.com.vn/member.php?u=30519
http://demidov-ufa.com/user/Patriotxfr/
http://vospitaniedetej.ru/user/Patriotuoj/

XEvil solve 99% types of captchas

(LatonyaVaf, 2018.03.26 12:08)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot captcha.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

Elon Musk was right: artifitial intelligence will make new WAR. The "XEvil" was released!

(Masharunny, 2017.12.12 19:18)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any antibot captcha.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

777tyson@gmail.com

(Tyson, 2012.03.06 17:55)

De ez vágott verzió volt,kb. 10 perccel rövidebb az eredeti változatnál.
Csak nekem jutott eszembe,h ha RANDY P fizettet mindent,miért nem 1 egész kórházat vett ennyiért MJnek.Mert ha akkora anyagi csődben volt ,h bármire rávették(10 helyett 50 fellépés)akkor az orvosválasztásnál se kapott volna szabad kezet.Ha meg MJnek telet a dokira,AKKOR MIÉRT MENT BELE 1 ILYEN ELŐNYTELEN SZERZŐDÉSBE AZ AEGvel?nagyobb és jobb stadionok várták MJt, 50fellépés=1millió ember a TIInél(lett volna), ellenben A 7FELLÉPÉS 504000 EMBER A WEMBLEYbeli rekordjával.

---

(Bogii [szerkesztő], 2012.01.25 19:55)

hát én sajnos nem láttam, de majd megnézem, sztem még úgyis ismételni fogják.

_

(MJ, 2012.01.22 19:26)

hát nem is tudom hogy mi lenne vele ha élne :P

:'(((((

(I <3 MJ xxx, 2012.01.22 11:28)

én láttam a filmet, és úgy sírtam hogy Michael mennyire akart próbálni és a legjobbat nyújtani :'((( am conrad murray csak ne beszéljen, ő ölte meg szegény Mike-ot !!! :''((((((( >:'OO tünjön a ... !!! najó nem mondok semmit!! R.I.P. Drága Mikey!! :'(((((((( <3333 (L)(L)(L)(L)(L)(L)