Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Michael Jackson titkos szerelmes leve!

 

 A TMZ szerint a néhány soros levél valamikor 1993 és 1996 között íródhatott, az énekes arról ír Lisának, hogy immár négy napja egyáltalán nem tudott aludni. Jackson azt is leírta, hogy el kell szakadnia a telefontól, és távol kell tartania magát mindenféle üzletemberektől, mert most az egészségére kell vigyáznia. A levelet egy szerelmi vallomással zárta, eszerint őrülten szereti Lisát. Az énekes amúgy illatosította is a levelet, ezt jelezte a papír tetején: egy téglalapot rajzolt és melléírta, "Itt szagold meg!"

 

 

Jackson 1994 májusában vezette oltár elé Elvis Presley lányát, az akkor 26 éves Lisa Marie-t, barátságuk két évvel korábban kezdődött. A pár 18 hónapot töltött együtt, és a szkeptikusoknak ellentmondva a nő azóta is ragaszkodik hozzá, hogy kapcsolatuk valódi volt. Lisa az énekes 2009 júniusi halála után azt mondta, mivel Michael nagyon ügyesen titkolózott, így nem vette észre férje túlzott gyógyszerfogyasztását.

 

Az énekes halálát egy hat gyógyszerből álló koktél okozta, mely nyugtatókból és altatókból állt. A Propofol nevű altatót például 1997 óta folyamatosan szedte, bizonyára alvásproblémáit szerette volna orvosolni vele.

 

0529-lisa-marie-presley-michael-jackson-letter-1.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Recommendations: how to promote your michaeljjackson.eoldal.hu

(LatonyaVaf, 2018.03.27 10:54)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass any anti-bot protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

fifa 15 origin скачать торрент pc

(garneulog, 2018.03.26 04:09)

Признателен за помощь в этом вопросе, как я могу Вас отблагодарить?

---
Не могу сейчас принять участие в дискуссии - нет свободного времени. Буду свободен - обязательно выскажу своё мнение. fifa 15 cracked by glowstorm 3 dm, crack v4 3dm fifa 15 а также <a href=http://15fifa.ru/>официальный сайт фифа на русском языке</a> фифа 15 скачать торрент на пк