Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Neverlandre fáj Lady Gaga foga

 A parfümbizniszben utazó énekesnőnek nagy példaképe Michael Jackson, ezért a hírek szerint meg akar venni egy részt az énekes egykori birtokából, Neverlandből. Gaga La Toya Jackson jó barátnője, és tisztában van azzal, hogy a család milyen anyagi gondokkal küzd: ha letenné a foglalót, segítene Jackson gyerekein.

A The Sun értesülései szerint Gagának már komoly tervei vannak a birtok felújítására, szeretné, ha régi fényében pompázna az épület és a kert. Azt eddig is lehetett tudni az énekesnőről, hogy nagy Jackson rajongó, különböző árveréseken már több mint 50 Jackson relikviát szerzett. „Lady Gaga odáig van Michaelért. A testvérével, La Toyával már jóbarátok, és nem vágyik semmire jobban, mint arra, hogy visszaállítsa Neverland régi fényét. Jackson gyerekei nagyon ragaszkodnak a házhoz, Gaga azzal segítene, hogy részt vásárolna a birtokból” – mondta egy forrás a lapnak.

 

lady-gaga3.jpg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

бурение скважин на воду в минске

(Pavloshhh, 2018.09.16 19:37)

Приветствую Вас господа!
Предлагаем Вашему вниманию интересный сайт для заказа бурения скважин на воду.Основной деятельностью нашей компании является обеспечение клиента качественной питьевой водой в достаточном количестве. <a href=https://voda-da.by/>скважина на воду</a>,<a href=https://voda-da.by/>бурение скважин на воду</a>, <a href=https://voda-da.by/>скважина минск</a>,<a href=https://voda-da.by/>скважина на воду цена</a>,<a href=https://voda-da.by/>бурение скважин в минской области</a>,<a href=https://voda-da.by/>ремонт скважин</a> и <a href=https://voda-da.by/>бурение скважин минск</a>.Поможем пробурить скважину, которая будет отвечать именно Вашим пожеланиям.Бурение скважин на воду в Минской области производится на глубину около 30-40 метров.Несмотря на это, непосредственный водозабор начинается уже с глубины 20-25 метров, удается получить 1-3 метров кубических в час. Компания «БурАвтоГрупп» использует современный роторный способ бурения, его можно использовать на самых разных грунтах. Ждем Вас у нас в офисе.
От всей души Вам всех благ!
http://labfibril.com/user/Patriotkbg/
http://sc170.kharkov.ua/index.php?subaction=userinfo&user=Patriotzlp
http://www.tanmya.co/forums/member.php?u=21149
http://telefon.com.ua/communication/forum/talk/user/247801/
http://swviii.swrpgs.net/forums/profile.php?mode=viewprofile&u=48038

скачать fifa 15 на телефон

(garneulog, 2018.04.01 02:36)

А честно молодец!!!!

---
Поздравляю, какие нужные слова..., блестящая мысль crack 3.0 fifa 15, скачать fifa 15 1.7 0 или <a href=http://15fifa.ru/>fifd</a> скачать fifa 15 pc 32 bit

Tornado, earchquakes?! No, it is XEvil.

(Masharunny, 2017.12.12 22:09)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break any anti-botnet captcha.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"