Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Pamela Anderson: Igazából a Michael Jackson felesége akartam lenni!

 Meglepő vallomást tett Pamela Anderson bő két évvel a Pop Királyának halála után. Miközben néhány napja még arról mesélt, hogy mostanában úgy választja meg randipartnereit, hogy elsősorban a fia érdekeit tartja szem előtt a sajátjai helyett, közben bevallotta, ki volt gyermekkori álmainak első számú hercege: nem más, mint Michael Jackson!


"Megszállott rajongója voltam. Arról álmodoztam, mikor kicsi voltam, hogy feleségül megyek hozzá, amikor viszont találkoztunk és nem kérte meg a kezem, összetörtem" - árulta el.

Aztán valahogy mégiscsak sikerült túltennie magát a csalódáson, majd férjhez mentTommy Lee-hez és szült két fiút, Brandonmost 15, Dylan pedig 12 éves. Azt sem titkolta, hogy már nem tudja egyetlen híresség sem összetörni őt, viszont továbbra is szereti azokat a férfiakat, akik hisznek saját magukban és a karrierjükben is, különösképp, ha az a karrier a showbiznisz világával kapcsolatos.

"Vonzódom azokhoz az emberekhez, akik magabiztosak. Ők azok, akik, és nem fekszenek le a médiának. Egy maroknyi szilárd lélek ebben az iparágban" - fogalmazott a sztár, hozzátéve, hogy ő maga is ilyen: "Határozott nő vagyok. Tudom, mit akarok. Nincs kérdés."

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.